Om Mediekompaniet

Mediekompaniet är genvägen till Sveriges mediekonsumenter. Vår kunskap om den lokala marknaden gör att vi kan anpassa mediemixen för att nå maximal effekt. Vi kallar det kort och gott för lokalsinne.Mediekompaniet representerar alla de stora lokala mediehusen och erbjuder en räckvidd kring 8,3 miljoner kontakter. Vi når annonsörernas målgrupper via de lokala mediehusen i mobilen, på webben och med tidningen.

Mediekompaniet har ett starkt digitalt erbjudande oavsett om du köper programmatiskt eller om du köper den garanterande affären. Vi är nära marknaden och inte minst nära mediebyråerna. Vi har specialistkompetens inom desktop, mobil, native och print. Med en stark uppbackning av våra andra avdelningar analys, innesäljgänget.
Vår Content Studio levererar förutom schyssta Nativelösningar också kunskap, insikter och trender kring Content Marketing.

Bolaget bildades i april 2010 då fem starka varumärken blev ett. Idag är Mediekompaniet ett av de starkaste medieföretagen i Sverige med fokus på lokal marknad. Genom ett starkt kundfokus och ett innovativt arbetssätt försöker vi hela tiden lyssna och forma oss efter marknaden, och inte minst efter den förändring som sker inom mediemarknaden. Det gör att vi idag är en mer värdefull partner till våra annonsörer. Tillsammans med vår erkänt duktiga analysavdelning har våra säljare möjlighet att möta kundernas behov av kunskap och effekt kring våra mediekanaler. Mediekompaniet ägs av de stora lokala mediehusen i Sverige och vi finns representerade med kontor i Stockholm och Göteborg.

Vill du veta mer? Kontakta mig: